Mejerforeningens medlemmer er med til at sikre, at det danske mejeribrug fortsat taler med én stemme, både herhjemme og i udlandet.

Vi har den faglige ekspertise til at rådgive vores medlemmer om alt, hvad der rører sig inden for mejeribruget. Vi sørger for, at vores medlemmer altid er opdateret i forhold til den nyeste forskning og udvikling på området, så de har den bedste forudsætning for at danne faglige, seriøse og nuancerede holdninger til alt fra internationale produktstandarder til national fødevarelovgivning.

Det er medlemmernes holdninger, vi tages med, når vi deltager i internationale forhandlinger i WTO og EU, og det er deres holdninger, der indgår i den dialog, vi har med de danske myndigheder forud for enhver beslutning, der vedrører mejeribruget. Vi taler med én stemme - og vi bliver hørt.

I denne sektion kan du læse om alt, der er værd at vide om et medlemskab i Mejeriforeningen. Vi lægger særlig vægt på de ydelser, vi tilbyder vores medlemmer ud fra de fire arbejdsområder, der kendetegner vores kompetencer. Vi har kort fortalt om, hvem der kan blive medlem, hvilke former for medlemskab og kontingentet Mejeriforeningen tilbyder.