Laboratorieresultater

Foto: Morten Fauerby / Apella

Mejeriforeningen har nedsat en række fonde, der primært uddeler midler til forskning og uddannelse.

Mejeriforeningen råder over flere fonde; dvs. at Mejeriforeningen kan beslutte, hvilke projekter og ansøgere der skal modtage støtte. Midlerne gives primært i forbindelse med forskning og uddannelse.

Mejeribrugets Forskningsfond
Mejeribrugets ForskningsFond (MFF) er en erhvervsdrivende fond, oprettet af Mejeriforeningen i 1990. MFF administreres af Mejeriforeningen, der er den fælles brancheforening for danske mejerivirksomheder.

Johannes Kyeds Fond
Denne fond yder støtte til teknisk eller videnskabeligt arbejde inden for mejeribruget, dog fortrinsvis vedrørende special-osteproduktion, samt til studierejser i forbindelse hermed.

Jubilæumsfonden
Danske Mejeriers Fællesorganisations jubilæumsfond af 10. juni 1982 – populært kaldet jubilæumsfonden – yder primært støtte til efteruddannelse for mælkeproducenter.