Marie Holms desserter

Madskribent Marie Holm præsenterer fire lækre desserter med mejeriprodukter: Kærnemælkskoldskål med vanilje og rosenvand, saltkaramelbudding, Muhallabi (arabisk mælkecreme med orangeblomst, pistacie og bagte abrikoser) samt Mors Dessert (jordbærgrød med rugbrødsmandelknas m.m.).

Kærnemælkskoldskål med vanilje og rosenvand

Sådan laver du selv en vidunderlig og nem koldskål parfumeret med en lille smule rosenvand, der fremhæver både vanilje- og citronsmagen og l...

Mors Dessert

Jordbærgrød med rugbrødsmandelknas, vaniljeis og flødeskum

Muhallebi

Arabisk mælkecreme med orangeblomst, pistacie og bagte abrikoser. Fra indvandrerkvindekøkkenet 'Send Flere Krydderier' ...

Saltkaramelbudding

Karamel er så dejligt, men alt det søde, brændte bliver næsten endnu bedre, når det får en lille pris havsalt. Når jeg er i det lidt vulgære...

Spørg eksperterne

Christian Bruun Kastrup
Christian Bruun  Kastrup
Chefkonsulent, Fødevarelovgivning
Se profil
Naja Locht
Naja  Locht
Konsulent
Se profil

Nærkontakt med landbruget

1.500 børn og voksne blev klogere på mælkeproduktion til Åbent Landbrug på gården St. Hessel i går søndag.

Læs mere

Den fynske rygeost fejres i dag

Madfestivalen SPIS! Odense markerer ’Rygeostens Dag’ med musik, smagsprøver og workshops i den fynske hovedstad.

Læs mere

Åbent Landbrug sætter klimaet i højsædet

Landmænd på 62 gårde, heraf 31 mælkeproducenter, fortæller om deres arbejde med at mindske klimaaftrykket til Åbent Landbrug søndag den 15. september kl. 10-16.

Læs mere